Шановні батьки! Якщо Ви зацікавлені в тому, щоб Ваша дитина отримала якісні знання з англійської мови, чекаємо Вас на співбесіді.

Щороку на початку червня або наприкінці серпня ми проводимо співбесіди з дітьми для вступу на наш початковий курс (підготовче відділення). Ми запрошуємо на онлайн-навчання на дитячому відділенні школярів, які будуть навчатися у 6-7 класах загальноосвітньої школи.

Дні додаткового набору онлайн у 2023 році — 25, 26 та 27 серпня.
Заняття розпочинаються з онлайн-лекції в Zoom 3 вересня 2023 року.

Запис на співбесіду здійснюється за номерами:

0503451565

0674606633

0630323510

Особливості співбесіди та організаційні моменти:

  • За день до початку співбесід на нашому сайті у цьому розділі з’явиться посилання на розклад (шукайте нижче на цій сторінці). Ви переходите за посиланням, шукаєте свою дату співбесіди, прізвище та ім’я дитини. Після чого Ви дізнаєтесь ім’я викладача, час Zoom-зустрічі та отримуєте посилання на неї.
  • У цьому розкладі також буде посилання на онлайн-тест з граматики рідної мови (частини мови, чим виступають у реченні, тощо). Цей тест обов’язково потрібно пройти Вашій дитині за день або до початку її співбесіди. Для того, щоб пройти тест, Ви повинні мати електронну пошту Gmail. Рекомендуємо Вам не користуватись інтернетом чи іншими ресурсами для заповнення тесту. Дійсний результат все одно проявить себе під час навчання.
  • На онлайн-зустрічі будуть присутні викладач та п’ять абітурієнтів. Діти зможуть познайомитися з викладачами, поставити свої запитання, розповісти про свої інтереси. Окрім невимушеної бесіди, викладач буде цікавитися знаннями дітей з англійської мови. Не хвилюйтесь! Вам не потрібно окремо готуватись до тесту з англійської. Ця інформація потрібна лише для формування груп, де знання дітей будуть приблизно одного рівня, для їх подальшого комфортного навчання. Ми зможемо запропонувати групи відповідного рівня і тим, хто вперше знайомиться з мовою, і відмінникам шкіл з поглибленим вивченням англійської.
  • Після закінчення всіх співбесід у цьому пункті буде зазначена дата опублікування списків зарахованих, груп та інструкція до подальших дій. Посилання буде нижче.

Надалі тут будуть посилання на розклад співбесід і списки зарахованих, груп та інструкцію до подальших дій.

Розклад співбесід.

Інформація щодо подальших дій та список зарахованих.

Публічна оферта.

На дитячому підготовчому курсі онлайн-заняття проводяться:

  • щосуботи — практичні заняття в Zoom. 
  • щонеділі — лекція в Zoom.

Тривалість одного заняття 1 година 30 хвилин.

Навчальний процес передбачає:

  • докладне пояснення нового матеріалу на лекційному занятті;
  • самостійне виконання усних і письмових домашніх завдань з використанням підручників (англ-укр) та інтерактивної навчальної платформи;
  • відпрацювання, закріплення та перевірку вивченого матеріалу на практичному занятті;
  • безоплатну консультацію викладача по складним моментам програми;
  • тестову перевірку кожної вивченої теми (раз на 4-5 тижнів);
  • іспит наприкінці кожного курсу. 

При успішному виконанні всіх домашніх завдань, поточних та підсумкових тестів студент переходить на наступний курс без усного іспиту. Після вивчення всієї програми студенти отримують сертифікати про закінчення нашої школи.

Отже, система навчання близька до системи ВНЗ. Це дає можливість нашим випускникам успішно скласти випускні іспити та тести в загальноосвітній школі та легко адаптуватися у ВНЗ.

На початковому етапі наймолодшим нашим студентам потрібна допомога батьків в організації часу для щоденної самостійної підготовки. Завдяки постійній взаємодії учня, батьків і викладача результативність навчання значно зростає.

Оплата здійснюється щомісячно. Ціна залежить від кількості лекційних і практичних занять у місяці.

Орієнтовна вартість одного місяця1000-1400 грн.

Сподіваємося, Вашим дітям і Вам буде легко адаптуватись у нашій школі, а вивчення англійської мови буде максимально успішним!